Uzunlu Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon : 0354 674 8147
Belgegeçer : ..
WEB https://uzunlucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : UZUNLU BELDESİ KEMALİYE MAH. OKUL SK. UZUNLU CUMHURIYET ORTAOKULU BLOK NO: 7 BOĞAZLIYAN / YOZGAT
VİZYON : Teknoloji ve bireysel gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Karayolu ile ulaşım yapılmaktadır.İlçe merkezine her gün belediye otobüsü ve özel serviç araçları hizmet etmektedir. Yolu asfalttır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Uzunlu Kasabasında yer almaktadır. Boğazlıyan´ın en gelişmiş ve en modern kasabasıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık:15 km İl Merkezine Uzaklık :90km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda 2016 yılından itibaren düzenli olarak Tübitak 4006 Bilim Fuarı yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda model uçak kursu ve kodlama kursu talep olduğu taktirde yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS projesine İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ortak olarak başvuru yapolmıştır.